Voorwaarden

Boekingen

Jouw reservatie is bevestigd zodra binnen de 7 werkdagen 25% van het huurbedrag per overschrijving betaald is. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van de goede ontvangst van het boekingsvoorschot. Het resterende bedrag verwachten we ten laatste 30 dagen voor afreis. Boek je minder dan 30 dagen voor afreis je verblijf, betaal je onmiddellijk het volledige huurbedrag. Indien het restbedrag niet voldaan is vòòr de opgegeven datum, vervalt de reservatie automatisch. In dat geval ontvang je geen terugbetaling van het boekingsvoorschot.

Eventuele kosten voor extra maaltijden en verbruikte dranken in onze bar worden cash afgerekend op het einde van je verblijf.

 

Annulaties

Indien je annuleert in de periode tot 8 weken vóór de begindatum van je verblijf, rekenen we geen annulatiekosten aan en betalen we je boekingsvoorschot volledig terug. Bij annulering tot 30 dagen voor aankomst wordt 50% van het voorschot ingehouden,  tot 15 dagen vooraf 50% van het totaalbedrag en indien minder dan 15 dagen vooraf 75% van het totaalbedrag. Bij annulatie ter plaatse of bij vroeger vertrek wordt geen terugbetaling voorzien. Deze voorwaarden gelden voor iedere vorm van annulatie. Wij raden daarom iedereen aan om een degelijke reis- en annulatieverzekering af te sluiten voor afreis.

Annulaties dienen schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Je ontvangt steeds per kerende een 'bevestiging van annulatie' van ons.

 

Uitzonderlijke voorwaarden bij gedwongen annulatie m.b.t. Covid-19

Wij voorzien, in het kader van de huidige coronasituatie, een 100% terugbetaling of mogelijkheid tot kosteloze omboeking bij een gedwongen annulatie van alle rechtstreekse boekingen voor een verblijf t.e.m. 31 december 2023. Enkel geldig indien je door wettelijke omstandigheden omtrent het coronavirus (reisverbod Buitenlandse Zaken, opschorting vliegverkeer, gesloten grenzen, lockdown of ziekenhuisopname door besmetting, …) genoodzaakt bent om jouw vakantie vóór jouw afreisdatum te annuleren. 

 

Wanneer je, als gevolg van een nieuwe uitbraak, niet naar huis kunt omdat je vlucht verplaatst of geannuleerd is, kan je rekenen op onze 'kostprijsgarantie'. Hierbij verblijf je de extra dagen à 50% van de vermelde huurtarieven per nacht excl. maaltijden. Voor de gastenkamer Chouffe rekenen we dan € 35/nacht en voor Casita Mayo € 55/nacht. De prijzen van de maaltijden blijven onveranderd: € 8,5 per persoon/dag voor ontbijt en € 22/€ 14 per persoon/dag voor avondeten excl. dranken.

 

Aankomst en vertrek

Gastenkamer Chouffe en Casita Mayo zijn beschikbaar vanaf 15 uur op de dag van aankomst en moeten ten laatste worden verlaten om 10 uur op de dag van vertrek. Inchecken kan t.e.m. 23 uur. Andere tijdsregelingen zijn mogelijk op aanvraag en volgens beschikbaarheid.

 

Aansprakelijkheid

De eigenaren van Casa Sarandy kunnen niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gesteld, direct noch indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt tijdens het verblijf of gerelateerd aan het gebruik van facilitaire voorzieningen op het terrein. Je verblijft op eigen risico.

 

De geschenkbon Sarandy

  • is één jaar geldig vanaf de uitgiftedatum;
  • is persoonlijk en kan enkel gebruikt worden door de persoon/personen, die op bon als 'ontvanger(s)' vermeld staan;
  • wordt verrekend op de huurprijzen/nacht excl. eventuele bijgeboekte maaltijden of verbruikte dranken in de terrasbar;
  • wordt niet omgeruild in geld wanneer de totale huurprijs lager zou liggen dan het vermelde bedrag op de geschenkbon.

 

Door het betalen van het boekingsvoorschot geef je aan akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden.