"Ontspanje"

4x4 off road jeepsafari

 

Verken het Andalusische binnenland en de bergen van El Chorro  tijdens een Jeep Safari met ervaren NL-talige tourgids Adrie. Hou je klaar voor een onvergetelijk off road-avontuur over woeste bergwegen en door talrijke rivierbeddingen.

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met Jeepsafari Adriano.

Te land, ter zee en in de lucht

 

Elena en Noelia zijn zot van La Axarquía en goten hun activiteitenpakket in een 'Plan A'. Zij bieden een vast weekprogramma aan met o.a. een begeleide mountainbiketocht langs het meer van Viñuela, een culturele uitstap met wijn en tapas naar Vélez-Málaga, met de 4x4 door de Sierra Tejada, ... . Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor tochten met de catamaranpaardrijdenduikinitiatiesparapente, ... .

 

De meeste activiteiten zijn zelfs al mogelijk vanaf 2 personen.

En wat ben jij van plan?

 

In samenwerking met Plan A.

Andalusië moet je beleven! In samenwerking met enkele lokale partners stelden we daarom een uitgebreid activiteitenpakket voor je samen. Wil je gaan paardrijden op het strand of de bergen van El Chorro verkennen  met de 4x4? Trek je er graag op uit met de racefiets/mountainbike of verkies je eerder een Vespa-rit? Mischien is 'tapas proeven' tijdens een ontspannen boottocht wel iets voor jou? Het kan allemaal dankzij onderstaande samenwerkingen.

Met de Vespa de bergen in

 

Cruisen op de mooiste scooters ter wereld door de Spaanse campo, ver weg van de geëffende en platgelopen toeristische paden. Je rijdt langs onontdekte Spaanse pareltjes, gezellige barretjes en restaurants. Alle  tours zijn eten, drinken, verzekering, helm en NL-/EN-/FR-talige begeleiding inbegrepen. 

Je hebt de keuze uit een Pueblo-, Montañas- en Vistas-tour.

 

Zie je je al met de haren in de wind door het Andalusische landschap zoeven?

 

In samenwerking met Vespa Tours Málaga.

Ga voor de ultieme BikeKick


Onze regio leent zich perfect om er ook met de fiets op uit te trekken. Via kronkelende wegen, pittige klimmetjes en zalige afdalingen kom je langs oude geitenboerderijen, wijdse panorama's en de typische witte Andalusische dorpen.

We besparen je de rompslomp om je eigen racefiets, mountainbike of eBike mee op vakantie te moeten nemen. Via onze partner BikeKick Spain kan je namelijk voor 2 of meerdere dagen beschikken over goed uitgeruste en afgestelde fietsen voor elk terrein.

Naast fietsverhuur organiseren Wim, Sabine en Pablo ook begeleide dagtochten in de omgeving van de kuststrook tussen Málaga en Marbella richting het binnenland. Ze kennen er de wegen door en door en stippelen graag een route uit naar jouw fysieke mogelijkheden.


In samenwerking met BikeKick Spain.

Leuk met kinderen
  • kayak langs de kliffen in Maro (Nerja)Flamenco, olé!

 

Zang, dans, muziek, passie, gitaren, emotie en handgeklap ...
Helemaal duidelijk is het niet, maar men neemt aan dat het de zigeuners waren die deze mengeling van muziek, rauwe zang en dans meenamen naar Andalusië

 

De flamenco is krachtig, expressief, temperamentvol en onlosmakelijk verbonden met de Spaanse cultuur. Met het uitvoeren van de flamenco geven de artiesten uiting aan intense gevoelens van verdriet, triestheid, wanhoop of geluk.

 

Laat je tijdens jouw vakantie zeker eens meevoeren in deze  emoties. Bij Restaurante Cal y Canto Málaga zit je alvast op de eerste rij bij een hapje en een drankje.

 

 

Costa del Sol

 

Zon, zee en strand vind je ongetwijfeld tijdens een dagje Costa del Sol. Deze kuststrook strekt zich uit van Estepona tot Nerja en is een populaire vakantiebestemming door het aangename klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar.

 

De bekendste badplaatsen zijn Torremolinos (40 min.) en Marbella (1u), maar ook  Torre del Mar (1u), Torrox (1u10), Benalmádena (1u), Nerja (1u15) en Estepona (1u30) zijn meer dan een bezoekje waard.

 

Quad-avontuur

 

De leden van de Quad Club Málaga nemen je graag mee voor een avontuurlijke tocht naar de allermooiste plekjes in het achterland van Málaga. Ze loodsen je over berpassen, door rivierbeddingen en prachtige stukjes ongerepte natuur. Je komt langs pittoreske dorpen en kan genieten van de uitgestrekte Andalusische landschappen.

 

De luxueuze quads (CFMOTO600cc) beschikken o.a. over stuurbekrachtiging en hebben een extra ruggensteun voor de passagiers. 

 

Herman en Ann doorkruisen met hun quads al meer dan 10 jaar het binnenland van Málaga en kennen inmiddels de leukste avontuurlijke routes als hun broekzak. Ga jij ook mee op quad-avontuur?

 

In samenwerking met Quad Club Málaga.