Activiteiten

Andalusië moet je beleven! In samenwerking met enkele lokale partners stelden we daarom een uitgebreid activiteitenpakket voor je samen. Wil je gaan paardrijden op het strand van Torre del Mar of de bergen van El Chorro verkennen  met de 4x4? Trek je er graag op uit met de racefiets/mountainbike of verkies je eerder een Vespa-rit? Mischien is 'tapas proeven' tijdens een ontspannen boottocht wel iets voor jou? Het kan allemaal dankzij onderstaande samenwerkingen.

Elena en An zijn zot van La Axarquía en goten hun activiteitenpakket in een 'Plan A'. Zij bieden een vast weekprogramma aan met o.a. een begeleide mountainbiketocht langs het meer van Viñuela, een culturele uitstap met wijn en tapas naar Vélez-Málaga, met de 4x4 door de Sierra Tejada, ... . Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor tochten met de catamaran op de Middellanse Zee, paardrijden, duikinitiaties, parapente, ... . De meeste activiteiten zijn zelfs al mogelijk vanaf 2 personen. En wat ben jij van plan?

 

Ontdek hier het volledige aanbod Plan A.

Ga voor de ultieme Bikekick!

Onze regio leent zich perfect om er ook met de fiets op uit te trekken. Via kronkelende wegen, pittige klimmetjes en zalige afdalingen kom je langs oude geitenboerderijen, wijdse panorama's en de typische witte Andalusische dorpen. Wie het aandurft raden we zeker de beklimming aan naar het Natuurpark El Torcal. We besparen je de rompslomp om je eigen racefiets, mountainbike of eBike mee op vakantie te moeten nemen. Via onze partner BikeKick Spain kan je namelijk voor 2 of meerdere dagen beschikken over goed uitgeruste en afgestelde fietsen voor elk terrein. Naast fietsverhuur organiseren Wim, Sabine en Pablo ook begeleide dagtochten in de omgeving van de kuststrook tussen Málaga en Marbella richting het binnenland. Ze kennen er de wegen door en door en stippelen graag een route uit naar jouw fysieke mogelijkheden.

 

Ontdek hier het volledige aanbod van BikeKick Spain.

gallery/logo bikekick

In samenwerking met

In samenwerking met

gallery/plana
gallery/bike

4 x 4 off road jeep tour

Met de Vespa de bergen in.

Verken het Andalusische binnenland en de bergen van El Chorro  tijdens een Jeep Safari met ervaren NL-talige tourgids Adrie. Hou je klaar voor een onvergetelijk off road-avontuur over woeste bergwegen en door talrijke rivierbeddingen.

 

De tour naar El Chorro gaat vanuit Cártama door het prachtige binnenland van Andalucía. Via diverse dorpjes bereiken we Abdalajis waar halt gehouden wordt bij een klein Spaans boerderijtje met een diversiteit  aan dieren en je restanten uit de Moorse tijd kan zien. Vervolgens rijden we het nationaal park binnen en kan je genieten van een prachtige natuur en adembenemende vergezichten. Uiteraard mogen de turkoois gekleurde meren niet ontbreken voor een 'zwempartijtje'. Op de terugweg komen we tot slot nog langs de beroemde Caminito del Rey.

 

Ontdek hier het volledige aanbod

van Jeep Safari Andalusië.

 

Cruisen op de mooiste scooters ter wereld door de Spaanse campo, ver weg van de geëffende en platgelopen toeristische paden.

Je rijdt langs onontdekte Spaanse pareltjes, gezellige barretjes en restaurants. Alle  tours zijn eten, drinken, verzekering, helm en NL-/EN-/FR-talige begeleiding inbegrepen. 

 

Je hebt de keuze uit een Pueblo-, Montañas- en Vistas-tour.

 

Zie je je al met de haren in de wind door het Andalusische landschap zoeven?

 

Ontdek hier het volledige aanbod van Vespa Tours Málaga.

 

gallery/vespa logo2

Te land, ter zee en in de lucht!

In samenwerking met

gallery/logo plana