Activiteiten

Andalusië moet je beleven! In samenwerking met enkele lokale partners stelden we daarom een uitgebreid activiteitenpakket voor je samen. Wil je gaan paardrijden op het strand van Torre del Mar of de Sierra Tejeda verkennen  met de 4x4? Trek je er graag op uit met de racefiets/mountainbike of verkies je een begeleide culinaire fietstocht met de eBike? Mischien is 'tapas proeven' tijdens een ontspannen boottocht wel iets voor jou? Het kan allemaal dankzij onderstaande samenwerkingen.

Te land, ter zee en in de lucht!

Elena en An zijn zot van La Axarquía en goten hun activiteitenpakket in een 'Plan A'. Zij bieden een vast weekprogramma aan met o.a. een begeleide mountainbiketocht langs het meer van Viñuela, een culturele uitstap met wijn en tapas naar Vélez-Málaga, met de 4x4 door de Sierra Tejada, ... . Daarnaast kan je ook bij hen terecht voor tochten met de catamaran op de Middellanse Zee, paardrijden, duikinitiaties, parapente, ... . De meeste activiteiten zijn zelfs al mogelijk vanaf 2 personen. En wat ben jij van plan?

 

Ontdek hier het volledige aanbod Plan A.

Ga voor de ultieme Bikekick!

Onze regio leent zich perfect om er ook met de fiets op uit te trekken. Via kronkelende wegen, pittige klimmetjes en zalige afdalingen kom je langs oude geitenboerderijen, wijdse panorama's en de typische witte Andalusische dorpen. Wie het aandurft raden we zeker de beklimming aan naar het Natuurpark El Torcal. We besparen je de rompslomp om je eigen racefiets, mountainbike of eBike mee op vakantie te moeten nemen. Via onze partner BikeKick Spain kan je namelijk voor 2 of meerdere dagen beschikken over goed uitgeruste en afgestelde fietsen voor elk terrein. Naast fietsverhuur organiseren Wim, Sabine en Pablo ook begeleide dagtochten in de omgeving van de kuststrook tussen Málaga en Marbella richting het binnenland. Ze kennen er de wegen door en door en stippelen graag een route uit naar jouw fysieke mogelijkheden.

 

Ontdek hier het volledige aanbod van BikeKick Spain.

Culinaire 5-sterrentochten met eBikes!

Zin in een sportieve dag met een culinair kantje? Dan nemen Monique en Luc je graag mee naar enkele leuke plekjes tijdens één van hun eBike Tours vanuit Torre del Mar. De tochten brengen je o.a. naar het historische Vélez-Málaga, de oude suikerfabriek van Torre del Mar, de wijngaarden van een bekende bodega in Sayalonga (met proeverij) en langs de kustlijn van de Costa del Sol. Er is zelf een combinatie mogelijk met een ontspannen zeiltocht vanuit de vissershaven Caleta de Vélez. De dag wordt telkens afgesloten met een heerlijke maaltijd.

 

Ontdek hier het volledige aanbod van 5 Star BikeTours.

gallery/logo bikekick

In samenwerking met

In samenwerking met

gallery/logo plana

In samenwerking met

gallery/logo 5stars
gallery/plana
gallery/ebike
gallery/bike